Algemene leveringsvoorwaarden
 

Account en inloggen
Voor het plaatsen van een bestelling kunt u kiezen om een account aan te maken. Daarna kunt u met uw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord inloggen en een bestelling plaatsen. Dit wachtwoord wordt per e-mail aan u bevestigd. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent kunt u via de website een verzoek indienen deze nogmaals door het systeem aan u te laten versturen. U kunt ook bestellen zonder een account aan te maken. Uw gegevens worden veilig opgeslagen in ons systeem en niet aan derden verstrekt.

Bestelling
Uw bestelling wordt door Willem de Boer Food & Events per e-mail aan u bevestigd.
U dient deze bevestigingsmail te controleren en eventuele fouten zo spoedig mogelijk te melden aan Willem de Boer Food & Events. Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Betaling
Uw betaling wordt door Willem de Boer Food & Events per e-mail aan u bevestigd. In de bijlage van de mail vindt u de factuur. Heeft u geen mail ontvangen en/of is uw betaling mislukt, dan kunt u via de mail met de bevestiging van uw bestelling opnieuw uw betaling uitvoeren. U dient de betalingsbevestiging te controleren en eventuele fouten zo spoedig mogelijk te melden aan Willem de Boer Food & Events.

Afhalen bestellingen
U kunt uw bestelling van maandag t/m zaterdag tussen 14:30 en 23:00 uur afhalen bij:

Snack-Plaza Willem de Boer
Richel 6
8321 RX Urk
                                                                                                      

Bezorgen
U kunt aangeven of uw bestelling bezorgd moet worden.
De bezorgkosten worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd. Indien wij niet op uw postcode bezorgen wordt dit tijdens het bestelproces aangegeven. Wilt u toch uw bestelling laten bezorgen dan rekenen wij hiervoor € 0,60 per km. Neemt u hiervoor contact op met onze receptioniste via 0527 684 000.

Betalen
U kunt uw bestelling uitsluitend via IDEAL betalen.  

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. 
Aanpassingen in verband met bijvoorbeeld dieetwensen zijn mogelijk, hiervoor wordt een toeslag berekend.
De prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2019. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en drukfouten.